Créme Caramel 

Pudding med smak av vanilj.

3 3 dl vispgrädde
3 3 dl mjölk
5 5 st Ägg
1 1 dl strösocker
1 1 st vaniljstång

Gör så här

1. Sätt ugnen på 150 grader.

2. Snitta upp vaniljstången och lägg i mjölken och grädden. Koka upp och låt det svalna.

3. Skrapa ur fröna från vaniljstången i gräddmjölken.

4. Knäck ner äggen. Tillsätt sockret och vispa snabbt ihop till en jämn smet. Häll äggsmeten i formarna

5. Ställ formarna i en långpanna med hett vatten (vattenbad). Grädda i nedre delen av ugnen tills smeten har stelnat.

6. Räkna med 20-30 minuter om du tar små portionsformar.

7. Låt de svalna något före servering. Strö över ett lager med socker.

8. Bränn av med en brännare eller i grillen högst upp i ugnen .